Kwaliteits
schadeherstel
Caravan & Camper

Protective coatings

Blootstelling aan buitenlucht, water of bodem, maar ook chemische of mechanische belastingen veroorzaken oxidatie aan uw machine of voertuig. Steur Coating Service voorkomt dit door de metalen oppervlakken van het betreffende product te reinigen/stralen en vervolgens te voorzien van een protective coating. De anti-oxidatie coatings van Steur Coating Service brengen een beschermende laag op het metaal aan zodat uw machine- en of wagenpark verzekerd is van een lange levensduur.

Download productinformatie


Milieuvriendelijke coatings

  • Milieuvriendelijke coatings

    Steur Coating Service voldoet aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo werken wij al jaren met watergedragen verf en high solid aflak.

Easy clean coatings

  • Easy clean coatings

    De Easy clean coatings van Steur Coating Service beschermen uw caravan of camper tegen oxidatie en aanhechtingsproblemen. Een Easy clean coating is een epoxy coating die doorgaans op de binnenkant van opleggers wordt aangebracht.

Protective coatings

  • Protective coatings

    Blootstelling aan buitenlucht, water of bodem, maar ook chemische of mechanische belastingen veroorzaken oxidatie aan uw machine of voertuig.