Kwaliteits
schadeherstel
Caravan & Camper

Easy clean coatings

De Easy clean coatings van Steur Caravan schade beschermen uw machine of product tegen oxidatie en aanhechtingsproblemen. Een Easy clean coating is een epoxy coating die doorgaans op de binnenkant van opleggers wordt aangebracht. Deze coating wordt onder meer gebruikt voor de opslag van ongelode benzine en chemicaliën. Dankzij zijn beschermende kwaliteit is de Easy clean coating ook uitermate geschikt voor de opslag en vervoer van voedingsmiddelen. Hiervoor kan zelfs een levensmiddelenattest bijgeleverd worden. Andere voordelen van de anti-kleef coating zijn de lichte kleur (goed zicht, makkelijk te inspecteren), de chemische weerstand en de glanzende, gladde uitstraling. Bovendien is deze coating eenvoudig te reinigen en bestand tegen ruwe olie tot 90 graden Celsius.
Milieuvriendelijke coatings

  • Milieuvriendelijke coatings

    Steur Coating Service voldoet aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo werken wij al jaren met watergedragen verf en high solid aflak.

Easy clean coatings

  • Easy clean coatings

    De Easy clean coatings van Steur Coating Service beschermen uw caravan of camper tegen oxidatie en aanhechtingsproblemen. Een Easy clean coating is een epoxy coating die doorgaans op de binnenkant van opleggers wordt aangebracht.

Protective coatings

  • Protective coatings

    Blootstelling aan buitenlucht, water of bodem, maar ook chemische of mechanische belastingen veroorzaken oxidatie aan uw machine of voertuig.